Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

blurrr (435868) - Frontón de Fadón F.C. (1461222) » 558527458: T49/J12/IV

Liga 558527458 Información oficial sobre el partido 558527458 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / IV.16 (3439)

blurrr Alineación oficial del equipo 'blurrr' en el partido 3 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Nino Saponaro (11') 1 - 0
Enrique Canitrot (50') 2 - 0
Remi Gil García (69') 3 - 0
blurrr Alineación oficial del equipo 'blurrr' en el partido 3 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
blurrr Alineación oficial del equipo 'blurrr' en el partido 3 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blurrr

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): blurrr va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Nino Saponaro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de blurrr va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enrique Canitrot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): blurrr va aconseguir el 3 - 0 quan Remi Gil García va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): blurrr per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Luis Oña va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Pascual Conxo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de blurrr se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Angelo Fioppo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lars Johansen al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bertalan Liptói va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Luis Oña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Óscar San Gil Cortázar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lars Johansen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pedro Domingo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar San Gil Cortázar.

Frontón de Fadón F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): FDF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Luka Plew des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): FDF van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Luka Plew va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): FDF es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nemanja Jurić no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Galicia al camp.