Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabadell (774312) - arny87_returns (121156) » 558527207: T49/J4/IV

Liga 558527207 Información oficial sobre el partido 558527207 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.12 (3435)

Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido 1 - 1 At. Benetússer Alineación oficial del equipo 'At. Benetússer' en el partido
0 - 1 Laureà Vicens (36')
Mel Echebeste (41') 1 - 1
Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido 1 - 1 At. Benetússer Alineación oficial del equipo 'At. Benetússer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido 2 - 0 At. Benetússer Alineación oficial del equipo 'At. Benetússer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Er Cadi Weno

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Cadi va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Mel Echebeste, que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Atanasiu de Cadi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Yahya Ramzi de Cadi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Dan Atanasiu semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

At. Benetússer

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carl Herrlitz el va rematar Laureà Vicens amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Laureà Vicens va estar a punt de posar per davant a Benetússer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Àngel Maria Martí va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Benetússer van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Laureà Vicens des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Yanir Berkovic va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alejandro Guiliz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laureà Vicens de Benetússer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Laureà Vicens va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Corsino Torres de Benetússer s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.