Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Invicto (1417153) - Internazionale Ibiza (776168) » 558526693: T49/J4/IV

Liga 558526693 Información oficial sobre el partido 558526693 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / IV.3 (3426)

Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido 3 - 3 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Ettore Guernelli (13') 1 - 0
1 - 1 Emilio Nogueira (24')
1 - 2 Serafín Cucaller (66')
Giulio Rizzo (73') 2 - 2
2 - 3 Ganiz Urrutia (89')
Giulio Rizzo (89') 3 - 3
Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido 3 - 3 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bombolinos Alineación oficial del equipo 'Bombolinos' en el partido 4 - 0 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombolinos

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Ettore Guernelli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bombolinos es posava per davant!
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bombolinos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Giulio Rizzo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Giulio Rizzo de Bombolinos va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Adrià Macià una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Francisco Iragui va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simon Fellinger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Bombolinos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ettore Guernelli en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Iragui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Bombolinos va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Oscar Bjerre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Giulio Rizzo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Lonnie Haynes ocupà el lloc d'en Adrià Macià al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Bombolinos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Internazionale va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 24, quan Emilio Nogueira, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Internazionale va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Serafín Cucaller.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ganiz Urrutia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Internazionale va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Macedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alfonso Silva Palafox al minut 82 semblava entrar, però Juan José Baillo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.