Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señaleros FC (439434) - Lembas (1594814) » 554812999: T48/R7

Copa 554812999 Información oficial sobre el partido 554812999 en Hattrick

09.12.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 7

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 3 - 5 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 0 - 5 Lembas Alineación oficial del equipo 'Lembas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Javier Barcelona la va rematar José María González de Prado amb una magnífica volea que va fer pujar per a Señaleros el 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Señaleros va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Salas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Barcelona va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Señaleros sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Verganza va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Señaleros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pablo Verganza la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Señaleros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Salas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Verganza de Señaleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lembas

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Lembas seguien lluitant fins al final. Al minut 44, fruit d'aquests esforços, Josep Meya va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Javier Lermo de Lembas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Luís Francisco Malerba marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 170 Minuto 105 (Gol de falta): Lembas va passar a dominar el partit per 3 - 4 després d'un golàs de falta de Ivan Lukashenka.
  • 182 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Xenki Ado va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xenki Ado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Egon Windhager va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Mauri Bernet va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Javier Lermo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mauri Bernet.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Luís Francisco Malerba va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Es duien 101 minuts de partit jugats quan Luís Francisco Malerba va estar a punt de posar per davant a Lembas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauri Bernet va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 114 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luís Francisco Malerba va ser clau en la jugada d'atac de Lembas al minut 114, quan ell mateix va fer una passada brutal a Georg Karotsch, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.