Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Villada (1332909) - jotiteam222 (1593717) » 554452880: T48/R4

Copa 554452880 Información oficial sobre el partido 554452880 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 2 - 3 F.C Farca Alineación oficial del equipo 'F.C Farca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Cañita Brava Alineación oficial del equipo 'Real Cañita Brava' en el partido 5 - 4 F.C Farca Alineación oficial del equipo 'F.C Farca' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cañita Brava

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Iñaki Díaz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 23.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Pérez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alfonso Viuda va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Alfonso Viuda de Cañita va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gustavo Recio probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

F.C Farca

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leonhard Wicht es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Daniele Micciani va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Azim Rostami va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ángel Mendoza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 264 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Fidel Álvarez es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 37 va aturar un penal a Ángel Mendoza.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ángel Mendoza després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fidel Álvarez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Jon Breslin de Farca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Leonhard Wicht va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniele Micciani va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.