Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nova Icaria FC (1334366) - Tokala Facil (1589623) » 554452757: T48/R4

Copa 554452757 Información oficial sobre el partido 554452757 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Operación Colchón Alineación oficial del equipo 'Operación Colchón' en el partido 4 - 1 gatunis.f.c Alineación oficial del equipo 'gatunis.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Operación Colchón Alineación oficial del equipo 'Operación Colchón' en el partido 1 - 2 gatunis.f.c Alineación oficial del equipo 'gatunis.f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Operación Colchón

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Indios va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Miguel Serrano Simón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Paco García Moreno va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Indios i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Indios va augmentar la diferència quan Sergio Garastegui no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paco García Moreno es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Paco García Moreno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Rafael Millán va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

gatunis.f.c

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): gatunis.f.c van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 80 quan Emili Quera sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Daniel Gane, al minut 14 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): gatunis.f.c van seguir progressant per la banda dreta. Emili Quera va tenir la seva oportunitat al minut 56, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gary Blair de gatunis.f.c va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Emili Quera de gatunis.f.c s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Daniel Gane no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Emili Quera va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.