Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tuchos team (490927) - Sporting Heracles (775120) » 554452648: T48/R4

Copa 554452648 Información oficial sobre el partido 554452648 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido 1 - 2 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido 2 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tuchos team

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Dejan Seferović s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): tuchos va ser a punt de marcar al minut 3, quan el seu jugador Ralf Kritharas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Dejan Seferović va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Fayez Al-Kindi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Esteban Bolívar.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Asen Pavlov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de tuchos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Nuño Sillerero va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): En Pere Ramon Soler va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 87. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 28 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paulín Pasquet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Josep Maria Salses va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Paco Ruiz Tagle va marxar per velocitat al minut 63 i va fer una passada de la mort a Josep Maria Salses, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Venturi de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Maria Salses de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuño Sillerero de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Tomás Graaf de Sporting s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.