Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logrosa (795660) - Regnumteam (493022) » 554029455: T48/R2

Copa 554029455 Información oficial sobre el partido 554029455 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

c.d.chicarros Alineación oficial del equipo 'c.d.chicarros' en el partido 0 - 5 Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.d.chicarros Alineación oficial del equipo 'c.d.chicarros' en el partido 2 - 1 Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,1 % 11,2 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.d.chicarros

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Rafael Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de c.d.chicarros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): c.d.chicarros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adame Zelarain de c.d.chicarros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adame Zelarain de c.d.chicarros va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Martínez de c.d.chicarros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Víctor Cayuela de c.d.chicarros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alexandru Boubătrân estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Jamóny melonpié C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de melonpié eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 35, Harmen-Jan Maglio va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El melonpié era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Patrik Vočadlo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Benny Oelkers va augmentar l'avantatge de melonpié a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hanns-Ulrich Hirschmann de melonpié l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 44 de partit.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Gian Carlo Bacchini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 5 per a melonpié.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Patrik Vočadlo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de melonpié estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Miklós Disztl va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.