Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zetadeoro (1365858) - Victu United FC (489394) » 544713359: T48/J3/VIII

Liga 544713359 Información oficial sobre el partido 544713359 en Hattrick

14.11.2015 15:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VIII.1706 (179249)

Tevoyacrujir FC Alineación oficial del equipo 'Tevoyacrujir FC' en el partido 0 - 4 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
0 - 1 Carlos Chambó (23')
0 - 2 Ramón Miranda (36')
0 - 3 Rafael Pérez Marín (72')
0 - 4 Santeri Rapo (80')
Tevoyacrujir FC Alineación oficial del equipo 'Tevoyacrujir FC' en el partido 0 - 4 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Tevoyacrujir FC Alineación oficial del equipo 'Tevoyacrujir FC' en el partido 1 - 8 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tevoyacrujir FC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Lucio-Villegas de Tevoyacrujir es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juanón Florit s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Guillermo Pereda de Tevoyacrujir va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Huguet va prendre el seu rol al minut 39.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Tevoyacrujir es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Fernán Jiménez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús De la Mota al camp.

Victu United FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del United van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Chambó va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ramón Miranda de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Rafael Pérez Marín de United va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a United augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Santeri Rapo es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rafael Pérez Marín va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Liljenbom de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): David Boote va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de United estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.