Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepinus (1421390) - FC Astronomicos (1365597) » 544584582: T48/J8/VII

Liga 544584582 Información oficial sobre el partido 544584582 en Hattrick

19.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VII.430 (38466)

Estrella Galicia F.C Alineación oficial del equipo 'Estrella Galicia F.C' en el partido 0 - 1 Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido
0 - 1 Arne Moen (76')
Estrella Galicia F.C Alineación oficial del equipo 'Estrella Galicia F.C' en el partido 0 - 1 Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrella Galicia F.C Alineación oficial del equipo 'Estrella Galicia F.C' en el partido 2 - 0 Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Galicia F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estrella va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikola Vutov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Cava va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Alfonso Renteria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fahd Lokini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Sascha Hierling de Estrella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sascha Hierling de Estrella es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesare Di Tomasso de Estrella es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Cesare Di Tomasso de Estrella per doble groga al minut 84.

Soldenbauer FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Arne Moen va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Heiner Schwanck va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Soldenbauer va anar a parar a la dreta de l'atac on en Samu Vikström, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.