Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

1919vcf2019 (796327) - F.C. LOS CUÑAOS (1414333) » 544578681: T48/J4/VII

Liga 544578681 Información oficial sobre el partido 544578681 en Hattrick

21.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VII.325 (38361)

España de Burgos Alineación oficial del equipo 'España de Burgos' en el partido 1 - 2 F.C. LOS CUÑAOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LOS CUÑAOS' en el partido
0 - 1 Lorenzo Fornitto (3')
Josué Cañavate (8') 1 - 1
1 - 2 Gabriel Balsach (68')
España de Burgos Alineación oficial del equipo 'España de Burgos' en el partido 1 - 2 F.C. LOS CUÑAOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LOS CUÑAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
España de Burgos Alineación oficial del equipo 'España de Burgos' en el partido 0 - 1 F.C. LOS CUÑAOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LOS CUÑAOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España de Burgos

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Josué Cañavate va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. España empatava el partit, 1 a 1, al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Pere Vilagran va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Cornelius Pachler de España va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tame Clatworthy de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

F.C. LOS CUÑAOS

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CUÑAOS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lorenzo Fornitto.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb 68 minuts jugats, Gabriel Balsach de CUÑAOS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, el CUÑAOS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aldo Oriani s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Jérémy Francisco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Nicolás Izaguirre va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jérémy Francisco va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CUÑAOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kim van Voolen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Mike Rietdorf de CUÑAOS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Pellicer.

Lesiones Lesiones