Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atormentados (1458779) - casilla old (1599632) » 544564736: T48/J2/VII

Liga 544564736 Información oficial sobre el partido 544564736 en Hattrick

07.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VII.76 (38112)

Rocco Team Alineación oficial del equipo 'Rocco Team' en el partido 1 - 2 Caminreal F.C Alineación oficial del equipo 'Caminreal F.C' en el partido
0 - 1 Oded Kotler (19')
Ignasi Torret (26') 1 - 1
1 - 2 Oded Kotler (34')
Rocco Team Alineación oficial del equipo 'Rocco Team' en el partido 1 - 2 Caminreal F.C Alineación oficial del equipo 'Caminreal F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rocco Team Alineación oficial del equipo 'Rocco Team' en el partido 0 - 1 Caminreal F.C Alineación oficial del equipo 'Caminreal F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocco Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rocco eren letals, i Ignasi Torret va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 70, un contraatac del Rocco no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Karol Ślązak perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Caminreal F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Caminreal va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Oded Kotler va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Quan passaven 34 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Caminreal. En Oded Kotler va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Caminreal quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Xavier Montalt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Étienne Kriechbaum, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Étienne Kriechbaum va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Étienne Kriechbaum de Caminreal es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ludmił Orkisz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Xavier Montalt no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ivan Živanović no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.