Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Al Loro (122936) - Strangiato Team (993130) » 544564706: T48/J10/VII

Liga 544564706 Información oficial sobre el partido 544564706 en Hattrick

02.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VII.75 (38111)

Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido 1 - 2 Condomcampus.com Alineación oficial del equipo 'Condomcampus.com' en el partido
0 - 1 Óscar Roger (29')
0 - 2 Raúl Uruñuela (32')
Giovanni Meneghello (75') 1 - 2
Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido 1 - 2 Condomcampus.com Alineación oficial del equipo 'Condomcampus.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido 2 - 0 Condomcampus.com Alineación oficial del equipo 'Condomcampus.com' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diazbliteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Leon Bodde estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Giovanni Meneghello va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis García Barberá va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Giovanni Meneghello de Diazbliteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Condomcampus.com

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Óscar Roger que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Uruñuela rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Josep Orriols, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Roger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Condomcampus.com va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Orriols, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gabriel Montserrat va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Raúl Uruñuela de Condomcampus.com va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.