Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. Juerga (311223) - Haliteko Paleto (799265) » 544559093: T48/J6/VI

Liga 544559093 Información oficial sobre el partido 544559093 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.999 (15317)

Cuetenses II Alineación oficial del equipo 'Cuetenses II' en el partido 2 - 2 Gayumbos Asociados Alineación oficial del equipo 'Gayumbos Asociados' en el partido
Maik Edenhofer (2') 1 - 0
1 - 1 Al Tuttle (16')
Hugo Ohlstedt (26') 2 - 1
2 - 2 Ulisses Morais Gonçalves (31')
Cuetenses II Alineación oficial del equipo 'Cuetenses II' en el partido 2 - 2 Gayumbos Asociados Alineación oficial del equipo 'Gayumbos Asociados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Cuetenses II Alineación oficial del equipo 'Cuetenses II' en el partido 1 - 7 Gayumbos Asociados Alineación oficial del equipo 'Gayumbos Asociados' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuetenses II

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Maik Edenhofer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cuetenses.
  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Cuetenses va agafar avantatge al minut 26 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Hugo Ohlstedt fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maik Edenhofer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ragnvald Lystad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kasimir Berkien.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Ohlstedt de Cuetenses es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Tommaso Pirotti de Cuetenses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Gayumbos Asociados

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 en Al Tuttle va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ulisses Morais Gonçalves que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Asociados que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emil Frăteanu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Asociados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Edmundo Destar va desviar el xut final de Sacha Buvelot després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Sacha Buvelot va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edmundo Destar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Taha Ferkan va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 78. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".