Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bailo City (990441) - Charti F.C. (312636) » 544549247: T48/J9/VI

Liga 544549247 Información oficial sobre el partido 544549247 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.823 (15141)

Salted Alineación oficial del equipo 'Salted' en el partido 3 - 2 Horsemen Vintage Alineación oficial del equipo 'Horsemen Vintage' en el partido
Mert Orgül (7') 1 - 0
Edgardo de la Hera (28') 2 - 0
Mert Orgül (29') 3 - 0
3 - 1 David Mayans (63')
3 - 2 Santiago Botarell (78')
Salted Alineación oficial del equipo 'Salted' en el partido 3 - 2 Horsemen Vintage Alineación oficial del equipo 'Horsemen Vintage' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salted Alineación oficial del equipo 'Salted' en el partido 2 - 0 Horsemen Vintage Alineación oficial del equipo 'Horsemen Vintage' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salted

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Salted prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Mert Orgül va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salted van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edgardo de la Hera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Teun Rogiers el va rematar Mert Orgül amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aureo Guecho. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Brendon Cloud va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Toni Pakisjärvi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Teun Rogiers una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Carlos Val Montes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Brendon Cloud gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Val Montes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Horsemen Vintage

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Horsemen va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Mayans aconseguint el 3 - 1.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Horsemen va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Santiago Botarell, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maksat Duisaliev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Horsemen sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferrán Martínez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Miquel Miralles de Horsemen va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mugur Soroceanu va prendre el seu rol al minut 10.