Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pencos Balompie (1364918) - Tocomocho Team (794137) » 544539508: T48/J10/VI

Liga 544539508 Información oficial sobre el partido 544539508 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / VI.649 (14967)

Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 0 - 3 Os Ártabros Alineación oficial del equipo 'Os Ártabros' en el partido
0 - 1 Kostadin 'Socrates' Stefanov (38')
0 - 2 Charlie Smyth (41')
0 - 3 Víctor Paz Jimenez (81')
Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 0 - 3 Os Ártabros Alineación oficial del equipo 'Os Ártabros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 0 - 2 Os Ártabros Alineación oficial del equipo 'Os Ártabros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pencos Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Balompie, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Òscar Escolà va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Balompie va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Luis Chaparris va anar a parar a les mans del porter.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Juan Real va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Adrian Macoveanu s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Os Ártabros

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kostadin 'Socrates' Stefanov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alwyn Tanner el va rematar Charlie Smyth amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Víctor Paz Jimenez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Quentin MacCallum ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Michael MacConnell de Ártabros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michael MacConnell després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Baraja va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Dennis Hillcoat va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ernest Holcott quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Baraja, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernest Holcott de Ártabros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Garth Attinbury de Ártabros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Ernest Holcott de Ártabros va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.