Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Textsurfers (122449) - The Muppet Return Atletic (490456) » 544526534: T48/J1/VI

Liga 544526534 Información oficial sobre el partido 544526534 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.418 (14736)

Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 0 - 0 La Oreja Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Oreja Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 2 - 1 La Oreja Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Oreja Mecánica' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Textsurfers

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Textsurfers va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Tihomir Germič va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Textsurfers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Igor Kesić va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 50 (Ocasión de falta): Al minut 50, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francesco Campiglia va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Juan Alberto Oste va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Niko Vaalto va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rareş Preda de Textsurfers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Textsurfers, Rareş Preda va caure lesionat al minut 78, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

La Oreja Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karl Hovind, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): CDCS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Angel Kartalev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): CDCS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Miranda Tirado va desviar el xut final de Telo Paulos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Telmo Carriço.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Telmo Carriço se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Després de 61 minuts jugats, Miguel Valero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oldřich Dudycha.