Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Class Street (1458938) - MalmoFCB (1370515) » 544524816: T48/J5/VI

Liga 544524816 Información oficial sobre el partido 544524816 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.387 (14705)

Team Alfredopoulos Alineación oficial del equipo 'Team Alfredopoulos' en el partido 0 - 0 CREU ROJA F.C Alineación oficial del equipo 'CREU ROJA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team Alfredopoulos Alineación oficial del equipo 'Team Alfredopoulos' en el partido 4 - 0 CREU ROJA F.C Alineación oficial del equipo 'CREU ROJA F.C' en el partido
Es un cenizo 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Alfredopoulos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Iacob Barbu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alfredopoulos.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Alfredopoulos van sortir al contraatac al minut 23, però Antonio Baute va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de James Utneihn de Alfredopoulos no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alfredopoulos va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Enrique Beltrán Pedreira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Pol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Paco Ruiz Vadillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Paco Ruiz Vadillo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Arnold Henckel estava fent un bon partit.

CREU ROJA F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CREU que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Milton Siqueira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milton Siqueira de CREU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de CREU, en Leonardo Moradei, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.