Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ThunderGods (49221) - fabrinho (1371246) » 544523646: T48/J7/VI

Liga 544523646 Información oficial sobre el partido 544523646 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.366 (14684)

Perth Team Alineación oficial del equipo 'Perth Team' en el partido 1 - 1 fabrinho Alineación oficial del equipo 'fabrinho' en el partido
0 - 1 Vitorino Taboada (20')
Albrecht Zurmuehle (62') 1 - 1
Perth Team Alineación oficial del equipo 'Perth Team' en el partido 1 - 1 fabrinho Alineación oficial del equipo 'fabrinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perth Team Alineación oficial del equipo 'Perth Team' en el partido 0 - 1 fabrinho Alineación oficial del equipo 'fabrinho' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perth Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Perth equilibrava la balança al minut 62. En Albrecht Zurmuehle, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Perth va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Albrecht Zurmuehle va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Perth van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Virxilio Bermúdez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perth va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Reinaldo Baena va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Finestre.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Virxilio Bermúdez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sergio Sancristóbal va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

fabrinho

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ukerdi Oiharbil el va rematar Vitorino Taboada amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Gianni Bottino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andu Orueta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64, Raúl Monte de fabrinho va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Després de 58 minuts, fabrinho va veure com el seu jugador Brendan Gresham havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Raúl Monte entraria per ocupar el seu lloc.