Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.GALLEGUIÑOS (992747) - Real Duende (439258) » 544520991: T48/J2/VI

Liga 544520991 Información oficial sobre el partido 544520991 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.319 (14637)

The Suomis Alineación oficial del equipo 'The Suomis' en el partido 0 - 2 Real club Duende Alineación oficial del equipo 'Real club Duende' en el partido
0 - 1 Niklas Schöndorfer (11')
0 - 2 Roc Costa (78')
The Suomis Alineación oficial del equipo 'The Suomis' en el partido 0 - 2 Real club Duende Alineación oficial del equipo 'Real club Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Suomis Alineación oficial del equipo 'The Suomis' en el partido 2 - 0 Real club Duende Alineación oficial del equipo 'Real club Duende' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Suomis

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Richard Chourio va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Suomis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Léo-Paul Allaire en un 1 contra 1 amb el porter Paolino Delleani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Andrea Carta de Suomis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Léo-Paul Allaire va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Chourio de Suomis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Elias Parreirinha ocupà el lloc d'en Friedrich Darscht al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Suomis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Léo-Paul Allaire va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Real club Duende

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): R.C Duende sabia com jugar al contraatac, i al minut 11, Niklas Schöndorfer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roc Costa va augmentar l'avantatge de R.C Duende a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Albino Morgado Silva va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Thomas Faverjon després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergey Chuvaev va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Thomas Faverjon de R.C Duende va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Antoine Bernard no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.