Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paco the best (313052) - CrisalidosFC (1434643) » 544518361: T48/J2/VI

Liga 544518361 Información oficial sobre el partido 544518361 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.272 (14590)

Ponferradina F.C Alineación oficial del equipo 'Ponferradina F.C' en el partido 1 - 1 CrisalidosFC Alineación oficial del equipo 'CrisalidosFC' en el partido
Hinrich Bang (75') 1 - 0
1 - 1 Joel Palau (86')
Ponferradina F.C Alineación oficial del equipo 'Ponferradina F.C' en el partido 1 - 1 CrisalidosFC Alineación oficial del equipo 'CrisalidosFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ponferradina F.C Alineación oficial del equipo 'Ponferradina F.C' en el partido 2 - 1 CrisalidosFC Alineación oficial del equipo 'CrisalidosFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponferradina F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hinrich Bang, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ponfe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ilya Ozhegov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Ponfe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ilya Ozhegov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pier Luigi Malvestiti.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ilya Ozhegov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Knut Berstad del Ponfe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Jorge Usandizaga. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

CrisalidosFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Joel Palau que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): CrisalidosFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Hendrik Gengenbach va quedar-se sol davant el porter Roberto Del Giocondo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Uxiel Toucido hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Piotr Wesierski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CrisalidosFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Del Giocondo va desviar el xut final de Piotr Wesierski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Miguel Etulaín ocupà el lloc d'en Víctor Armengol al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de CrisalidosFC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.