Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciencias de Granada (1415340) - cristiancarla team (1432925) » 544501053: T48/J14/V

Liga 544501053 Información oficial sobre el partido 544501053 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / V.218 (5731)

Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 1 - 4 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
0 - 1 Marino Zaami (34')
0 - 2 Aleksandar Denić (55')
0 - 3 Tzocho Stoyanov (59')
0 - 4 Tobias Fredriksson (61')
Leroy Batiste (86') 1 - 4
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 1 - 4 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido 2 - 0 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciencias de Granada

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Leroy Batiste es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Jonathan Chagnaud va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ciencias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Horst-Ulrich Toeroek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Matias Ribeiro Monteiro no va entrar per centímetres.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matias Ribeiro Monteiro de Ciencias va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lars-Erik Askenstad que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Matias Ribeiro Monteiro de Ciencias va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Giovanni Maccarini al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horst-Ulrich Toeroek de Ciencias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

muchachitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marino Zaami de muchachitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Aleksandar Denić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 2 per a muchachitos.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de muchachitos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Tzocho Stoyanov.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): muchachitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Tobias Fredriksson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Adrián Núñez del Prado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marino Zaami de muchachitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.