Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raul-A.C.Milan (1591807) - A. C. Saramagho (314808) » 544492361: T48/J11/V

Liga 544492361 Información oficial sobre el partido 544492361 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / V.63 (5576)

raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 1 - 1 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
Víctor Ortiz Manuel (38') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Guillamas (72')
raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 1 - 1 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 2 - 1 Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raul-A.C.Milan

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ivar Nordseth va treure un córner llarg cap al segon pal que en Víctor Ortiz Manuel, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): raul-A.C.Milan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wout Kuilman en un 1 contra 1 amb el porter Adolfo Calafat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Paweł Kubicki quasi marca en una jugada assajada de córner que Pantuflo Zubillaga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Toko Maswama gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adolfo Calafat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Paweł Kubicki gairebé va marcar per a raul-A.C.Milan des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pantuflo Zubillaga de raul-A.C.Milan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Pantuflo Zubillaga.

Canet F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 72 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Joaquín Guillamas de Canet marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Javier Moniz va estar a punt de posar per davant a Canet amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bautista Pallares va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Tudor Stănculescu ocupà el lloc d'en Nereyo Moliner al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Canet quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Mirena Akuriogoieaskoa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ostertz Telleria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Javier Moniz no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mario Camaiani probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.