Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club deportivo zamora (1578057) - Los Boludos FC (1336540) » 544488792: T48/J1/IV

Liga 544488792 Información oficial sobre el partido 544488792 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / IV.64 (3487)

Jonnie FC Alineación oficial del equipo 'Jonnie FC' en el partido 2 - 1 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
0 - 1 Mario Rodrigo Fábregas (27')
Rolf Engler (38') 1 - 1
Stanislav Vuletić (75') 2 - 1
Jonnie FC Alineación oficial del equipo 'Jonnie FC' en el partido 2 - 1 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jonnie FC Alineación oficial del equipo 'Jonnie FC' en el partido 3 - 1 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jonnie FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de 38 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Jonnie, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Rolf Engler de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Stanislav Vuletić va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Jonnie.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Aberasturi.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Fonoll de Jonnie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Boludos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Mario Rodrigo Fábregas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boludos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Enguídanos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mario Rodrigo Fábregas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pacià Casaramona rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio Haro Esteban de Boludos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Zaldubi Gurbizar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Boludos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.