Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbotarrak (123165) - XAGAAR (1368244) » 544488299: T48/J1/IV

Liga 544488299 Información oficial sobre el partido 544488299 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / IV.55 (3478)

Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 1 - 2 Antioquía F.C. Alineación oficial del equipo 'Antioquía F.C.' en el partido
0 - 1 Davide Gennari (66')
Dositeo Piñeiro de Naraío (72') 1 - 1
1 - 2 Iván Viñales (76')
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 1 - 2 Antioquía F.C. Alineación oficial del equipo 'Antioquía F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 2 - 1 Antioquía F.C. Alineación oficial del equipo 'Antioquía F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbotarrak

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bilbotarrak amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 72, deixant Dositeo Piñeiro de Naraío en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Cubells va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Cuerno! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Livio Tilve va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Cubells va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Edilio Pannocchi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ignacio Cubells, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): Després de 48 minuts jugats, Gonzalo Segón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Livio Tilve.

Antioquía F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Antioquía sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Davide Gennari va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Antioquía prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Iván Viñales.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Aitor Río, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.