Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santander Drunkers (779542) - FC Alba Zaidín (1367384) » 544488104: T48/J11/IV

Liga 544488104 Información oficial sobre el partido 544488104 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IV.51 (3474)

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 1 Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido
0 - 1 Attila Nádler (13')
Ivan Verkhovod (72') 1 - 1
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 1 Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 3 - 1 Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Santander s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ivan Verkhovod que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Sergio Barrero-Valverde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santander se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 22 minuts, en Sergio Barrero-Valverde no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Sébastien Martinez va fer una magnífica aturada al minut 27, tot i el bon llançament de falta de Philip Almborn.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Ivan Verkhovod va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Sacaliuc! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Pérez.

Rondadores

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Attila Nádler va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Diego Garrido Martínez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cristòfol Babí, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Cipriano Martens de Rondadores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.