Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Komando Villanueva (800594) - U.D. Guarromán (489661) » 544487851: T48/J4/IV

Liga 544487851 Información oficial sobre el partido 544487851 en Hattrick

21.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / IV.47 (3470)

Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 1 - 0 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
Gian Maria Vagge (66') 1 - 0
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 1 - 0 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Komando Villanueva Alineación oficial del equipo 'Komando Villanueva' en el partido 2 - 3 Defcon_u Alineación oficial del equipo 'Defcon_u' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando Villanueva

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Komando V. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 66 Gian Maria Vagge va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Komando V. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Molina Montes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Manzanares.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Gian Maria Vagge va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Komando V. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gian Maria Vagge en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Manzanares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Ignacio Marín Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Felicio Falagueiro de Komando V. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Tavi Motogna de Komando V. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Felicio Falagueiro de Komando V. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Defcon_u

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan José Salafranca va estar a punt de posar per davant a Defcon_u amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Wiesław Maciejewski va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Diego Dalla Ba quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Defcon_u Siebren Plasschaert quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Magnus Ås l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.