Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Givecitos (798278) - Karkamals (1340042) » 544487813: T48/J8/IV

Liga 544487813 Información oficial sobre el partido 544487813 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / IV.46 (3469)

Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 5 - 1 EvilTeam* Alineación oficial del equipo 'EvilTeam*' en el partido
0 - 1 Pep Lluís Pareras (14')
Yong-Suk Kim (16') 1 - 1
Jesús Espiáu (32') 2 - 1
Yong-Suk Kim (57') 3 - 1
Adolfo Beniero (89') 4 - 1
Adolfo Beniero (89') 5 - 1
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 5 - 1 EvilTeam* Alineación oficial del equipo 'EvilTeam*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 1 - 1 EvilTeam* Alineación oficial del equipo 'EvilTeam*' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Givecitos

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Yong-Suk Kim va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jesús Espiáu de Givecitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Givecitos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Yong-Suk Kim va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Givecitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Adolfo Beniero, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Givecitos a 5 - 1. Adolfo Beniero va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Givecitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Di Puorto, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adolfo Beniero de Givecitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Xalo Sequeiro per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Israel Venegas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaume Bayó de Givecitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Diego Di Puorto de Givecitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

EvilTeam*

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Pep Lluís Pareras de EvilTeam* va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel de la Fuente ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip EvilTeam* Epifanio Outomuro quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Veselin Alexandrov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Miguel Cueva es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Blas Martínez Dalmau.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Roger Taulet de EvilTeam* va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Isidre Bajona va prendre el seu rol al minut 73.