Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metalcoholiks FC (1588326) - Slasac's (1457940) » 544487732: T48/J2/IV

Liga 544487732 Información oficial sobre el partido 544487732 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / IV.45 (3468)

Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 2 - 2 Slasac's Alineación oficial del equipo 'Slasac's' en el partido
0 - 1 Nazzareno Del brusco (9')
Ciro La Quatra (33') 1 - 1
1 - 2 Cyril Fère (43')
Seweryn Ziętek (43') 2 - 2
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 2 - 2 Slasac's Alineación oficial del equipo 'Slasac's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 5 - 2 Slasac's Alineación oficial del equipo 'Slasac's' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalcoholiks FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 del partit, el jugador Ciro La Quatra de METAL va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Seweryn Ziętek s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Petre Kitanovski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de METAL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petre Kitanovski va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Miklós Veres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Seweryn Ziętek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de METAL Fabien Hivert va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xevi Anglada va entrar en el seu lloc.

Slasac's

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Nazzareno Del brusco! Un inimaginable dribbling sobre Juan Antonio Pelayo va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Slasacs.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cyril Fère que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Slasacs.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Es duien 48 minuts de partit jugats quan Cyril Fère va estar a punt de posar per davant a Slasacs amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xevi Anglada va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manolo Real ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Slasacs sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alonso Náder, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazzareno Del brusco.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Fère de Slasacs es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tarzan Čvrljak de Slasacs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Paco Peñafuerte de Slasacs va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Bellemare va prendre el seu rol al minut 61.