Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTAU CF (1578879) - Aldaju670 (492702) » 544487311: T48/J8/IV

Liga 544487311 Información oficial sobre el partido 544487311 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / IV.37 (3460)

MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 0 - 1 España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido
0 - 1 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong) (69')
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 0 - 1 España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido 0 - 2 España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONTAU CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MONTAU sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Floreaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Efrain Devesa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MONTAU.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MONTAU va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Goiri va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8, Miguel Pardo de MONTAU va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

España F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): España va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 69. 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Armando Orive al minut 6 semblava entrar, però Juan Vadillo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): El España va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 35 amb un llançament de falta perillós. En Armando Orive però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): España va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Sergio Río va quedar-se sol davant el porter Juan Vadillo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Cardoso que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de César Desgurb. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Milan Andreev de España amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sergio Río després que el jugador de España li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.