Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kadizlautern CF (30908) - los secretos (1596273) » 544487273: T48/J13/IV

Liga 544487273 Información oficial sobre el partido 544487273 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / IV.36 (3459)

The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido 1 - 1 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Damian Frydrychowicz (9') 1 - 0
1 - 1 Milan Kobrle (75')
The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido 1 - 1 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido 0 - 1 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Chasers

Goles Goles

  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Damian Frydrychowicz va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chasers, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Ralf Faast va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Chasers va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Tonino Civelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chasers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damian Frydrychowicz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chasers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leonid Mursalimov va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Antonio Armendáriz de Chasers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonid Mursalimov de Chasers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los secretos

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El secretos sempre confia amb les genialitats d'en Milan Kobrle; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El secretos creava perill des de la dreta al minut 24, però en Dimitri La Rocca, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Diego Donez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Diego Donez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dimitri La Rocca va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 264 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Dimitri La Rocca es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 47 va aturar un penal a Víctor Miguel Franco.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Davor Serdoner que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): secretos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Marcel Gohin va quedar-se sol davant el porter Dimitri La Rocca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oliver Guaita que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.