Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc La Torres (486838) - Madremanya F.C. (991193) » 544487185: T48/J7/IV

Liga 544487185 Información oficial sobre el partido 544487185 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / IV.35 (3458)

Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 1 - 3 Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido
Nicolau Assunção (40') 1 - 0
1 - 1 Oscar Washington Ustari (42')
1 - 2 Jens Hohn-Aust (63')
1 - 3 Óscar Treviño (71')
Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 1 - 3 Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido 0 - 9 Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Atilas del Xaxo

Goles Goles

  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nicolau Assunção va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Óscar Treviño per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Lakis Theoklitou de Atilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jarmo Kotanen.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72 de partit, Lakis Theoklitou de Atilas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Glen Storey ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Madremanya F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Oscar Washington Ustari de Madremanya marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Madremanya va ser finalitzada des de l'esquerra per Jens Hohn-Aust al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Óscar Treviño de Madremanya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Madremanya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Modest Barnera va quedar-se sol davant el porter Ngolinga Katiyo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Jens Hohn-Aust va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Elvezio Catti va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jandro Torres Guerra va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mauro Villamil.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ernesto Sotolongo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.