Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PROMESAS C.F. (122521) - Fachereus (1587834) » 544487109: T48/J14/IV

Liga 544487109 Información oficial sobre el partido 544487109 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / IV.33 (3456)

PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 2 - 0 prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido
Matan Katzav (22') 1 - 0
Nikolakis Efstathiou (26') 2 - 0
PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 2 - 0 prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 1 - 1 prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,3 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PROMESAS C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de PROMESAS va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Matan Katzav.
  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jonny Thörnman sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nikolakis Efstathiou que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PROMESAS va anar a parar a la dreta de l'atac on en 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

prexter

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Tim Waitere va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marian Pavel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Sten Kärdi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tim Waitere la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de prexter havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Pedro Torres de prexter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.