Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fachereus (1587834) - skoyo-bull (801588) » 544487101: T48/J13/IV

Liga 544487101 Información oficial sobre el partido 544487101 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / IV.33 (3456)

prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido 1 - 1 Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido
0 - 1 José Torroja (14')
Félix Blanco (34') 1 - 1
prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido 1 - 1 Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
prexter Alineación oficial del equipo 'prexter' en el partido 4 - 0 Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prexter

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Félix Blanco de prexter va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 30 (Ocasión de penalti): prexter tenia un penal al seu favor al minut 30, però el porter va aturar el xut de Sten Kärdi amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Víctor Alvarez, t'estimo!!!''
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Grimbert Rosa va entorpir al marcador d'en Sergio Emparan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): prexter va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tim Waitere en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Alvarez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts disputats, Sten Kärdi gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Víctor Alvarez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ábel Vörösházi, el jugador de prexter va ser expulsat al minut 7.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Grimbert Rosa de prexter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Sergio Emparan de prexter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ratas F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. José Torroja va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 展 (Zhan) 勇善 (Yongshan), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 展 (Zhan) 勇善 (Yongshan) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Ratas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José Torroja va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ratas, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En José Torroja va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Szymon Deja es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Víctor Alvarez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ratas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.