Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KIKON 2 (1368067) - Las estrellas de Sanva (436723) » 544486846: T48/J5/IV

Liga 544486846 Información oficial sobre el partido 544486846 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / IV.29 (3452)

KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido 3 - 0 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Robert Bodak (20') 1 - 0
Daniele Boccalatte (24') 2 - 0
Robert Bodak (37') 3 - 0
KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido 3 - 0 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KIKON 2 Alineación oficial del equipo 'KIKON 2' en el partido 2 - 0 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KIKON 2

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): L'entrenador del KIKON va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 20 va arribar el 1 - 0 quan en Robert Bodak va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 24 (Gol tiro lejano): Era obvi que el KIKON volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 24 van aconseguir marcar quan en Daniele Boccalatte va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del KIKON va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Robert Bodak en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Rafi Schum per la seva rapidesa. Al minut 22 va intentar marxar per velocitat d'en Cenan Ergener, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): KIKON va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Gian Piero Falsetti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Miguel Lacasa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Puig.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rafi Schum.

Las estrellas de Sanva

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Alexander Bamburov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de estrellas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): estrellas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Alin Ion va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Foad Esfandyar de estrellas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Al Cortes ocupà el lloc d'en Arthur Rebmann al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de estrellas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alexander Bamburov va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.