Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xeroki's (801222) - maestromadridista (1420742) » 544486461: T48/J6/IV

Liga 544486461 Información oficial sobre el partido 544486461 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / IV.22 (3445)

xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 3 - 2 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
0 - 1 Sigmar Krasenbrink (3')
Isaac Bento (39') 1 - 1
Johannes Bobsien (78') 2 - 1
2 - 2 Carlos Fernández Mediavilla (82')
Felix Barmbek (86') 3 - 2
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 3 - 2 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 4 - 0 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeroki's

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del xerokis s'esgargamellaven dempeus per esperonar Isaac Bento que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Johannes Bobsien de xerokis aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 109 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Carlos Astola va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Carlos Fernández Mediavilla va aprofitar el regal, anotant el 2 - 2.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a xerokis va ser Felix Barmbek.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Andrija Bešević va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a xerokis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Johannes Bobsien, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Johannes Bobsien va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pacífico Cano de xerokis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Fernando Santamarta, jugador de xerokis, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 7. Jordi Sanabre, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de xerokis, en Johannes Bobsien, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Lionel Chaplain de xerokis va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felix Barmbek va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Johannes Bobsien semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

maestromadridista

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sigmar Krasenbrink va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Silvio Seko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Mansilla va aconseguir desviar el seu xut a córner.