Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Club del Topo (1415452) - Serranet CF (1421243) » 544486362: T48/J9/IV

Liga 544486362 Información oficial sobre el partido 544486362 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / IV.20 (3443)

Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 3 - 1 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
0 - 1 Tante Villaciergo (23')
Alejandro Velarde Enjuto (39') 1 - 1
Benartemi Erauno (41') 2 - 1
Teodovico Piñones (54') 3 - 1
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 3 - 1 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 5 - 0 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
Tiene mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Alejandro Velarde Enjuto va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Benartemi Erauno de Atlético aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Teodovico Piñones progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Benartemi Erauno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Benartemi Erauno va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Ballano va rematar alt.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Abel Ballano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Abel Ballano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Manolo Giménez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Pier Giuseppe Bassetta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Naël Montfort de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naël Montfort de Atlético va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hernán Augusto Max Fraga ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Serranet CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tante Villaciergo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Ionel Puşcaşu de Serranet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34 de partit, Ionel Puşcaşu de Serranet va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eudald Font de Serranet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Gastañiza de Serranet es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Després de 24 minuts jugats, Juan Antonio Rajoy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Ribes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tante Villaciergo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.