Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LiveStronger FC (1338783) - Santomera f.c (1419447) » 544486144: T48/J11/IV

Liga 544486144 Información oficial sobre el partido 544486144 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IV.16 (3439)

LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
0 - 1 Gogor Iñurreta (48')
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 0 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido 1 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiveStronger FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Angelo Giorgio Damasco va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): LiveStronger van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Pablo Ugarte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Jago Depredomme quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Roland Kramel de LiveStronger va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 87, però no va estar gaire encertat.

Santomera f.c

Goles Goles

  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Óscar Agray sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gogor Iñurreta que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Santomera van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de José Ignacio Orozco Martel des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santomera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joaquín Frexanet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Ignacio Orozco Martel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Ignacio Orozco Martel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 69 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): 麦 (Mai) 'el Chino' 京嵩 (Jingsong) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Santomera que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ignacio Orozco Martel de Santomera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.