Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ventas Mou Football Club (434622) - Marcero (774865) » 544486078: T48/J10/IV

Liga 544486078 Información oficial sobre el partido 544486078 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / IV.15 (3438)

Real Artistas Alineación oficial del equipo 'Real Artistas' en el partido 3 - 0 Compostela S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Compostela S.A.D.' en el partido
José Olmos Ribas (29') 1 - 0
Sandro Zweerus (54') 2 - 0
Samuel Granfors (64') 3 - 0
Real Artistas Alineación oficial del equipo 'Real Artistas' en el partido 3 - 0 Compostela S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Compostela S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Artistas Alineación oficial del equipo 'Real Artistas' en el partido 2 - 0 Compostela S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Compostela S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Artistas

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Artistas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Olmos Ribas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54 en Sandro Zweerus va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Samuel Granfors va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lars Hadland va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Artistas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan José Olmos Ribas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Sandro Zweerus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Martin Malmsjö, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Olmos Ribas de Artistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Artistas, en Rolando Gil de Vivero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Compostela S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Compostela, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Hannes Blots va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Compostela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hannes Blots va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Compostela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gian Schlaning, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Compostela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vijay Iyengar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.