Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chantada FC (1461712) - Kybalion (308591) » 544485732: T48/J7/IV

Liga 544485732 Información oficial sobre el partido 544485732 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / IV.9 (3432)

Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 2 - 0 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
Herve Rigueira (83') 1 - 0
Pedro Garivell (89') 2 - 0
Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 2 - 0 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 2 - 0 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid VRV4

Goles Goles

  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Herve Rigueira ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Madrid es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Miguel Martínez Rico va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pedro Garivell, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en José María Serna Pareja va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Madrid.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Adrian Bondor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Madrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Madrid, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Pedro Garivell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Semblava que Jorge Miguel Martínez Rico s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Kybalion

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kybalion va anar a parar a la dreta de l'atac on en Scipio Tavolieri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sofus Haagensen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Kybalion va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Scipio Tavolieri va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Guenter Blumenthal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Irayueta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yves Nickmans va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kybalion van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Scipio Tavolieri va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolf Larsson de Kybalion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Guenter Blumenthal va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Yves Nickmans.