Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CFC Vallecas (1583337) - el bombardero (777816) » 540102027: T47/R3

Copa 540102027 Información oficial sobre el partido 540102027 en Hattrick

22.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 3

Calicos electronicos Alineación oficial del equipo 'Calicos electronicos' en el partido 4 - 6 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calicos electronicos Alineación oficial del equipo 'Calicos electronicos' en el partido 1 - 2 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
Tiene bastante suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calicos electronicos

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Aldert Denissen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de electronicos.
  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Ángel Fuencirio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al electronicos, un peu providencial d'en Carmelo Donella va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Modesto Zárraga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 116 (Ocasión por el centro): En Cristian Negoescu del electronicos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Javier Ángel Fuencirio de electronicos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jesús Domine de electronicos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nunzio Rippstein en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Modesto Zárraga, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nunzio Rippstein va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de electronicos i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de electronicos José Ricardo Cabañero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nunzio Rippstein es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.

el bombardero

Goles Goles

  • 153 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors de bombardero no defallien en cap moment. Producte d'això, en Anders Munk va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): bombardero van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 74, quan Anders Munk va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Michael Cappelletto quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bombardero, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Michael Cappelletto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bombardero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Nievas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Guillermo Nievas va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 92. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Dhanté Van Oudenhoven va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 93, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Felipe Zerolo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 103 (Ocasión de falta): El bombardero va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 103 amb un llançament de falta perillós. En Guillermo Nievas però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fiorenzo Guandalini.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 116 (Tirita): Al minut 116 de partit, el jugador Cris Bernal de bombardero es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de bombardero, Guillermo Nievas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Nunzio Rippstein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Michael Cappelletto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a bombardero.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de bombardero, Cris Bernal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.