Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Imperial (991025) - Dieguez F.C. (995963) » 530410408: T47/J7/VII

Liga 530410408 Información oficial sobre el partido 530410408 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.95 (38131)

AREHUCAS ORO FC Alineación oficial del equipo 'AREHUCAS ORO FC' en el partido 2 - 0 Dieguez F.C. Alineación oficial del equipo 'Dieguez F.C.' en el partido
Garoe Cano Lucas (40') 1 - 0
Craig Baller (81') 2 - 0
AREHUCAS ORO FC Alineación oficial del equipo 'AREHUCAS ORO FC' en el partido 2 - 0 Dieguez F.C. Alineación oficial del equipo 'Dieguez F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AREHUCAS ORO FC Alineación oficial del equipo 'AREHUCAS ORO FC' en el partido 5 - 0 Dieguez F.C. Alineación oficial del equipo 'Dieguez F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AREHUCAS ORO FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): AREHUCAS s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Garoe Cano Lucas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, AREHUCAS va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Craig Baller, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Henrik Heide va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AREHUCAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Garoe Cano Lucas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Arno Sauranen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alf Løkken va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Garoe Cano Lucas de AREHUCAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Marciano Ahuir va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de AREHUCAS estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Albin Brauch tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Dieguez F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Dieguez, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Máté Mihalik va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Håkan Larsson.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Dieguez Ángel Granados va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gabino Villanueva va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): En Bru Caselles va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.