Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helados suzdwik (1430634) - Dasein FC (1369668) » 530377453: T47/J11/VI

Liga 530377453 Información oficial sobre el partido 530377453 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / VI.983 (15301)

Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 1 Cocoñes Alineación oficial del equipo 'Cocoñes' en el partido
0 - 1 Evaristo Toneatti (41')
何 (He) 祥汉 (Xianghan) (48') 1 - 1
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 1 Cocoñes Alineación oficial del equipo 'Cocoñes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido 1 - 1 Cocoñes Alineación oficial del equipo 'Cocoñes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ashaman F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ashaman amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant 何 (He) 祥汉 (Xianghan) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 何 (He) 祥汉 (Xianghan) va ser clau en la jugada d'atac de Ashaman al minut 8, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jörgen Åhsjö, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ante Åkerström va superar els defenses rivals per velocitat al minut 10 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ashaman va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iván Anido-Solloso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Jörgen Åhsjö es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jan Hájek de Ashaman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jörgen Åhsjö ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ante Åkerström, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Cocoñes

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Evaristo Toneatti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Volker Schneppenhausen va estar a punt de posar per davant a Cocoñes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jérôme Grèze va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dino Cruxeira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Luis Vargas-Zúñiga va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cocoñes estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.