Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campeones del mundo FC (122158) - AUPIÑA SD (48563) » 530361455: T47/J9/VI

Liga 530361455 Información oficial sobre el partido 530361455 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.912 (15230)

Los Pochotos Alineación oficial del equipo 'Los Pochotos' en el partido 0 - 1 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
0 - 1 Patrício Barros Marques (19')
Los Pochotos Alineación oficial del equipo 'Los Pochotos' en el partido 0 - 1 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Pochotos Alineación oficial del equipo 'Los Pochotos' en el partido 2 - 0 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pochotos

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Al minut 4, Pochotos va disposar d'un penal a favor, però el xut de Oriol Presegué va ser aturat per Jessie Tungal .
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Heinrich Oswald Sünnobend va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Toni Serrahima de Pochotos va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Toni Serrahima va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Loke Urhøj va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Piersandro Aldini no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delfino das Vendas da Barreria.

AUPIÑA SD

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de AUPIÑA amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Patrício Barros Marques, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AUPIÑA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Davide Achilli va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ulrich Hans Getto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El AUPIÑA va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Remy te Riele la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Després de 6 minuts, AUPIÑA va veure com el seu jugador Marcus Vinícius Vergueiro havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Lelos Fitsialos entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dan Thorlund va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Martino Udassi.