Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmeras team (1372423) - ud medano (121042) » 530322159: T47/J10/VI

Liga 530322159 Información oficial sobre el partido 530322159 en Hattrick

12.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / VI.764 (15082)

Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 2 - 3 Bakalao en tu boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu boca' en el partido
0 - 1 Claudi Falgàs (25')
Nicolás Camacho (39') 1 - 1
Roberto Sáez Íñiguez (41') 2 - 1
2 - 2 Javier Alberto Cabanillas (74')
2 - 3 Javier Alberto Cabanillas (83')
Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 2 - 3 Bakalao en tu boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu boca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Colla de porcs Alineación oficial del equipo 'Colla de porcs' en el partido 3 - 0 Bakalao en tu boca Alineación oficial del equipo 'Bakalao en tu boca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colla de porcs

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Colla va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nicolás Camacho va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Colla va ser Roberto Sáez Íñiguez.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Colla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Sáez Íñiguez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto Sánchez Moreno.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Ivan Recatalà no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Arasa de Miguel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Colla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Zumel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Jordi Lloret de Colla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ricardo Serra va prendre el seu rol al minut 22.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): Miguel Longás semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Bakalao en tu boca

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Claudi Falgàs donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Javier Alberto Cabanillas va demostrar la seva experiència quan al minut 74 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 2. És un murri!
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bakalao prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Javier Alberto Cabanillas.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Pablo Reyna quasi aconsegueix empatar per Bakalao al minut 42, però Jussi Mahlberg va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Luis Mari Ramírez de Bakalao es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Pablo Inoso que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.