Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ODT (1456292) - FC Paquitor (1338380) » 530147940: T47/J2/VI

Liga 530147940 Información oficial sobre el partido 530147940 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.49 (14367)

ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 1 - 0 FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido
Gustau Ollé (52') 1 - 0
ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 1 - 0 FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 2 - 1 FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ODT

Goles Goles

  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ODT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Gustau Ollé.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ODT sortien al contraatac. La falta llançada per Niclas Heppenstiel va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Petr Pechlát! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Petr Pechlát va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Ramiro Castelao va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ODT va estar a punt d'arribar en un córner. En Martín Irategui va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Ramiro Castelao, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Niclas Heppenstiel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hod Yaish.

FC Paquitor

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Hamal Jayousi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kirmo Kasila no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paolo Cuffolo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bruno Sebartoli, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Dorus Ekelschot va estar a punt de posar per davant a Paquitor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hamal Jayousi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kirmo Kasila de Paquitor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Beda Blanchaud de Paquitor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Paolo Cuffolo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Dorus Ekelschot va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.