Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merienda-Cena UD (1598375) - Bodom Warhearts (120830) » 530131269: T47/J5/V

Liga 530131269 Información oficial sobre el partido 530131269 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / V.228 (5741)

Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 2 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
0 - 1 Heribert Sauret (30')
0 - 2 Héctor Juan De Carli (39')
Alexander 'El Ruso' Kholov (39') 1 - 2
Enrique Alcázar (78') 2 - 2
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 2 - 2 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido 3 - 0 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els seguidors del Merienda-Cena van tornar a saltar d'alegria al minut 39. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alexander 'El Ruso' Kholov que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Merienda-Cena. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Enrique Alcázar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Merienda-Cena va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sergio Vázquez Torres no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alexander 'El Ruso' Kholov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Alexander 'El Ruso' Kholov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 59, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Merienda-Cena Alexander 'El Ruso' Kholov quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Alcázar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Bodom agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Heribert Sauret amb mestria.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paco Ganeroso va treure un córner llarg cap al segon pal que en Héctor Juan De Carli, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en David Orozco va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Virgili Boadas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Baltasar Hermoso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bodom que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Virgili Boadas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.