Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L´obriLull (799170) - 12_2023 FC (1456037) » 530120003: T47/J13/V

Liga 530120003 Información oficial sobre el partido 530120003 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / V.179 (5692)

L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 0 - 6 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
0 - 1 Pedro Hurtado de Mendoza (3')
0 - 2 Roberto Aroztegui (6')
0 - 3 Roberto Aroztegui (32')
0 - 4 Augusto 'Abot' Corráiz (54')
0 - 5 Guillem Tresserras (71')
0 - 6 Roberto Aroztegui (74')
L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 0 - 6 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
L´obriLull Alineación oficial del equipo 'L´obriLull' en el partido 0 - 8 Real Gabriel C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gabriel C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L´obriLull

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillem Tresserras no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Efrén Bronet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Real Gabriel C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Real Gabo. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pedro Hurtado de Mendoza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Real Gabo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Aroztegui, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Real Gabo l'avantatge per 0 - 3. Roberto Aroztegui en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Augusto 'Abot' Corráiz de Real Gabo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillem Tresserras de Real Gabo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 71 de partit.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del L´obriLull. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roberto Aroztegui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Real Gabo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jeroni Vilamanya, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jeroni Vilamanya va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Hartmut Grobauer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Martí 'Gabrigol' Selvas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gabriel Pascual quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hartmut Grobauer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Real Gabo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Nastasio Pérez de Real Gabo va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillem Tresserras va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gabriel Pascual. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.