Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

suprimir (435603) - C.D. Vetusta (800280) » 530119996: T47/J12/V

Liga 530119996 Información oficial sobre el partido 530119996 en Hattrick

26.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / V.179 (5692)

Pitufc Alineación oficial del equipo 'Pitufc' en el partido 0 - 2 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
0 - 1 József Schimmer (14')
0 - 2 Carlos José Cigarán (34')
Pitufc Alineación oficial del equipo 'Pitufc' en el partido 0 - 2 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pitufc Alineación oficial del equipo 'Pitufc' en el partido 2 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufc

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Robert Krušina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomer Rossman de Pitufc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de Vetusta va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, József Schimmer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per József Schimmer el va rematar Carlos José Cigarán amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vetusta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Asensio, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetusta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a József Schimmer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Efstratios Kiotseridis va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Efstratios Kiotseridis de Vetusta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.