Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Roja A.C.F. (441309) - The Ruinteam (1420612) » 530118129: T47/J2/V

Liga 530118129 Información oficial sobre el partido 530118129 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / V.168 (5681)

Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 3 - 2 Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido
Iván Marín Alonso (7') 1 - 0
Vicenç Llambí (40') 2 - 0
2 - 1 Sandro Perrella (71')
Kostobare Bidagurenbeingoetxea (72') 3 - 1
3 - 2 Michael Groenewoud (85')
Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 3 - 2 Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 6 - 1 Palencia United Alineación oficial del equipo 'Palencia United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja A.C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Iván Marín Alonso llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Estrella a 2 - 0. Vicenç Llambí va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Kostobare Bidagurenbeingoetxea va augmentar l'avantatge de Estrella a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Antonio Morales va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Reyes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arximiro Freijoso de Estrella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Pablo Antonio Morales, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Estrella ho intentava per la dreta per mitjà de Vicente Gualda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Iván Marín Alonso probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Pablo Antonio Morales, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Palencia United

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Sandro Perrella va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Michael Groenewoud de Palencia va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Palencia van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Joachim Winciorek no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.